Palermo-voorzitter bezocht door UFO?

Maurizio Zamparini is een vreemd man. Hij heeft zo zijn tirades en rare opmerkingen in de pers, waar een normaal mens van zou schrikken. Echter, wat er afgelopen weekend gebeurde op zijn land in Udine, zou zo uit een film als Signs kunnen komen. Zamparini vond graancirkels op zijn velden in Bagnaria Arsa.

corrieredellosportzamp

Dat alleen al is een behoorlijk rare gewaarwording. Zamparini zou zichzelf echter niet zijn als hij deze gelegenheid niet aangreep om weer een mooie serie uitspraken te doen in de pers. “Het is een teken, het zijn signalen van een entiteit uit een andere dimensie. Ze zijn intelligenter dan ons. Ze komen uit een wereld boven die van ons.”

Is het geen goedkope publiciteitsstunt? Zamparini zelf zegt van niet: “Ik heb hier een documentaire over gezien op televisie. Daarin lieten ze zien dat je die cirkels met twintig man moet maken, en dan nog ben je heel de nacht bezig. Hoe kan iemand dat niet gemerkt hebben in deze buurt? Het is zeker niet door mensen gedaan, hier zit meer achter, veel meer.”

De voorzitter blijft een gekke persoonlijkheid, zo getuige ook zijn volgende uitspraak. “Het is een prachtig gezicht, en wellicht wel een teken van ze. Dat ik uitverkoren ben.”

Nu is het wachten op de gevolgen van het teken. Worden het grote successen van zijn club Palermo? Gaan ze komend seizoen eindelijk de Champions League in? Wanneer dat gebeurt, dan zijn de graancirkels allang weg. “De regen drukt het graan platter, waardoor de vormen verdwijnen. Eenieder die ze gezien heeft, zal ze voor altijd onthouden.”

Wat denken jullie? Is het oplichterij, of zijn de graancirkels echt?

Foto en informatie van Corriere Dello Sport

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s