Edgar Davids keert terug in het voetbal

Volgens de doorgaans betrouwbare Daily Mail in Engeland gaat Edgar Davids weer voetballen. De Amsterdammer, die eerder deze week bekend maakte te gaan trouwen met zijn geliefde Olcay Gulsen, staat voor een rentree op de Engelse velden. Crystal Palace schijnt de club te zijn, waar de pitbull zijn kunsten wederom zal gaan vertonen.

dailymail

Eerder dit jaar werden Portsmouth en Leicester City nog in verband gebracht met Davids, die toen aangaf geen trek te hebben in de aanbiedingen die voor hem op tafel kwamen te liggen. Hij hield sinds de zomer van 2008 zijn conditie regelmatig op peil bij Ajax, en leek op de juiste club te wachten. Nu is Crystal Palace dus die juiste club geworden. Davids zou graag terugkeren naar Londen, en heeft inmiddels een aanbieding van de ‘Eagles’ in beraad.

Davids speelde eerder twee seizoenen voor Tottenham Hotspur. Hij ziet een vertrek naar Londen als een voorlopig permanente verhuizing, waar hij verder kan timmeren aan zijn projecten met Masters of the Game en zijn voetbalmerk Monta. Een flink salaris schijnt erg laag op de prioriteitenlijst te staan, iets dat de hoop van Crystal Palace om tot een akkoord te komen vergroot.

Het vastleggen van de gedreven middenvelder zou een flinke boost betekenen voor ‘Palace’, die eerder dit jaar nog op het randje van faillissement stonden.

Foto via Daily Mail

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s